MONO Architects – це архітектурне бюро, яке розкриває світу нові грані філософії мінімалізму.
Lobby in Tetris Hall 2
Команда
Виктория Оскилко, Анна Каплонская
ДАТА
2019
ПЛОЩА
645м²
АДРЕСА
Київ
ФОТОГРАФІЇ
Андpiй Безуглов

MONO architects спільно з компанією KAN Development створили хол у ЖК Tetris Hall із живими деревами, які стирають межу між вуличним ландшафтно-парковим дизайном і продовжують його візуально всередині приміщення.

Це не перша співпраця бюро MONO architects із KAN Development. Раніше ми реалізували проєкт UNIT.Hall бізнес-кампусу B12 в інноваційному парку UNIT.City, а також дизайн зон громадського користування для ЖК Республіка.

Проєкт цього холу реалізували протягом пів року, дизайн-концепцію погодили з керівництвом KAN Development із першого разу.

У розпорядження бюро віддали 645 кв.м. із дворівневими стелями. Перед командою стояло завдання створити сучасний інтер’єр, який за рівнем комфорту відповідає лобі 5-зіркового готелю європейських міст.

Роботу над концепцією розділили на два етапи. У першу чергу працювали над функціональним зонуванням, це дало змогу створити кілька зон для роботи і відпочинку, спілкування з сусідами або проведення ділових зустрічей.

У зонах може розміститися як одна людина, так і група до 6 осіб. Живі дерева, м’які меблі, килими і торшери ізолюють зону лаунж і візуально відокремлюють її від транзитної зони.

Другий етап — робота з освітленням від компанії Expolight. Його інтенсивність регулюється автоматично залежно від часу доби, тому людям комфортно перебувати у приміщенні і вдень, і вночі.

У лобі грає лаунж-музика, яка створює затишну атмосферу. Натуральні кольори інтер’єру не дратують око і не набридають. Інтер’єр цілісний, підлога і стіни виконані з керамогранітної плитки, яка нагадує зріз каменю.

Стеля виконана з алюмінієвих рейок із нанесенням спеціальної плівки, що нагадує текстуру дерева. За тоном вона близька до шпону з протипожежною обробкою, яким обшиті колони. М’які меблі зроблені на замовлення за ескізами бюро в Україні.

На території ЖК Tetris Hall розташований власний парк, висаджено багато дерев і кущів — хотілося перенести цю атмосферу і всередину приміщення. За допомогою великих панорамних вікон, які розміщені по периметру, нам вдалося поєднати екстер’єр та інтер’єр, що й було основним завданням цього проекту.

Penthouse 180

MULTIPLEX